Kurser & Foredrag

Learn2Motivate

Email:     kontakt@learn2motivate.dk

Telefon:  42 50 30 80

Kursus i personlig udvikling

 

Tilmeld dig et 4-dages internatkursus i personlig udvikling og lær at optræde mere autentisk og hvile mere i dig selv. Lær dig selv at kende på et dybere plan og find ud af, hvad der er vigtigt for dig og hvad der i virkeligheden motiverer dig. Styrk dit mod og din evne til at gribe mulighederne og træffe de rigtige kvalificerede valg, der understøtter dine personlige ønsker. Træn din parathed overfor forandringer og lær at se muligheder frem for problemer.

 

Kurset er for alle der er interesserede i at udvikle sig selv til næste niveau. Som ønsker at få klarsyn i livet og blive en endnu bedre udgave af sig selv.

 

Kurset består af 3 samlede dage på internat, samt en opfølgende dag ca. 4 uger efter. Prisen for dette 4-dages kursus med internat er 9.500,- plus moms alt inklusive. 

 

Der findes også et kursus er uden internat og hvor du selv betaler for din forplejning. Det kursus koster 4.900,- plus moms. På dette kursus tager du hjem hver aften og møder op igen i København næste morgen. Det faglige indhold er det samme.

Kursus i Enneagrammet


Tilmeld dig et kursus i Enneagrammet, et motivationspsykologisk værktøj, som kan hjælpe dig med at forstå dig selv og andre langt bedre. Værktøjet tager udgangspunkt i den enkeltes motivationspunkter, og præsenterer derved 9 grundlæggende personlighedstyper, 27 undertyper, samt disses motivationsprofiler.


Ennegrammet er et utroligt stærkt værktøj til at forstå egne og andres bagvedliggende motiver til en given adfærd og kan i praksis bruges til både personlig udvikling, ledertræning, coaching, individuelt og i grupper.


Prisen for et 2-dages weekendkursus er 3.900,- plus moms, for begge dage, inklusiv test, og forplejning. Kurset starter kl 09.00 og slutter kl 17.00 hver dag.


Jeg kører to uafhængige kurser: Introduktion til Enneagrammet, samt Enneagrammet Videregående. Kurserne køres i København.

Foredrag


Kontakt mig for inspirationsforedrag á 1½-2 timers varighed. Mine foredrag omhandler typisk ét eller flere af disse temaer:


  • Motivation
  • High Performance Teams
  • Forskellighed
  • Samarbejde
  • Personlig udvikling
  • Ledelse
  • Forandringsledelse


Den pædagogiske ramme er altid imødekommende eksistentiel psykologisk, dvs. jeg forsøger at inspirere ved hjælp af en øget forståelse af de primære psykologiske mekanismer, som styrer vores adfærd.


Prisen for et inspirationsforedrag på 1½-2 timers varighed er 4.500,- eks. moms og kørsel.

Copyright @ All Rights Reserved