Ledertræning & Teambuilding

Learn2Motivate

Email:     kontakt@learn2motivate.dk

Telefon:  42 50 30 80

Ledertræning

 

Jeg har mere end 12 års praktisk erfaring  med ledertræning, både indivuduelle forløb, samt gruppeforløb. 

 

Mit speciale er alle discipliner indenfor people management, dvs. alle de "bløde" dele af lederrollen: Kommunikation, Konflikthåndtering, Coaching, Forandringsledelse, samt Motivation. Min træning tager udgangspunkt i en psykologisk eksistentialistisk ramme og giver lederne værktøjer til at håndtere vanskelige situationer ved at opnå en dyb forståelse for de psykiske strukturer og menneskelige mekanismer, som styrer adfærd og interaktioner mellem mennesker.

 

Al træning er opbygget med en læringsdel, hvor værktøjerne præsenteres, en praktisk del med øvelser, hvor den  praktiske applikation trænes, samt en reflektorisk del, hvor det lærte bringes i en kontekst, som kan tages direkte hjem i dagligdagen efter træningen. 

 

Jeg kan levere skræddersyede halv- og heldags ledertræning alt efter behov og ønsker.  Prisen for en halv dag er 9.000,- og for en hel dag 15.000,-. Priserne er eksklusiv moms og kørsel, men inklusive alle materialer, samt eventuelle forberedende tests.

Teambuilding


Jeg har mange års erfaring  som proces- og teambuildingskonsulent og mere end 400 dokumenterede seminardage på mit CV. Jeg kan således tilbyde en række forskellige koncepter, som kan anvendes i forbindelse med teambuilding og seminarer.  Mine specialetemaer er:


  • Motivation
  • Kommunikation
  • Samarbejde
  • Tillid
  • Gensidig respekt
  • KonflikthåndteringJeg kan levere skræddersyede halv- og heldagsseminarer alt efter behov og ønsker.  Prisen for en halv dag er 9.000,- og for en hel dag 15.000,-. Priserne er eksklusiv moms og kørsel, men inklusive alle materialer, samt eventuelle forberedende tests.


Copyright @ All Rights Reserved